Tervetuloa Satakunnan Omaishoitajat ry:n kotisivuille!

 


SATAKUNNAN OMAISHOITAJAYHDISTYS

on perustettu vuonna 1999 ja sen kotipaikkana on Pori. Yhdistys kuuluu valtakunnalliseen Omaishoitajaliittoon. Yhdistys toimii koko Satakunnan alueella.

Toiminnan tarkoituksena on omaishoitajien ja heidän perheidensä tukeminen, etujen ajaminen sekä aseman parantaminen.

Satakunnan Omaishoitajat ry on omaisyhdistys, joka tarjoaa tietoa, tukea ja toimintaa omaishoitajille ja läheisille, joilla on huoli omaisensa tai läheisensä kotona pärjäämisestä.
 
On tärkeää, että kaikki perheenjäsenet sekä lähipiiri saavat tukea, kun läheinen sairastuu, vammautuu tai jonkun muun syyn takia tarvitsee apua arjessaan. Omaishoitotilanne tulisi tunnistaa jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta omaishoitajat voidaan tavoittaa ja heille voidaan antaa tietoa ja tukea. Varhainen tunnistaminen auttaa pitämään huolta myös omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista.
 

Omaishoitajien tukitoiminnan uranuurtaja Yhdysvalloissa, Rosalyn Carter, on todennut, että maailmassa on vain neljänlaisia ihmisiä:

  • heitä, jotka ovat olleet omaishoitajia,

  • heitä, jotka ovat omaishoitajia,

  • heitä, joista tulee omaishoitajia,

  • heitä, jotka tarvitsevat omaishoitajia.

 
 

AJANKOHTAISTA:

 

Päivitämme nettisivuja tällä hetkellä

Päivitämme nettisivuja saavutettavuuslain mukaisiksi syyskuuhun 2020 mennessä. Pahoittelemme päivityksen aikaista sekavuutta sivuilla. 
 

AVOIN YLEISÖLUENTO EURAJOELLA: Unen ja levon merkitys hyvinvointiin

- materiaalit

Eurajoella järjestettiin yhteistyössä Eurajoen kunnan kanssa avoin yleisöluento unesta 2.10.2019. Luennoitsijana oli Satauni-tutkija ja yleislääketieteen erikoislääkäri Ritva Lähteenmäki, jonka diaesitykseen pääset tästä.

 

 
 
 

TYKKÄÄ MEISTÄ FACEBOOKISSA

Tykkää meistä myös Facebookissa: Satakunnan Omaishoitajat ry  

Tästä linkistä pääset yhdistyksen Facebook-sivuille: https://www.facebook.com/satakunnanomaishoitajat

 
Satakunnan Omaishoitajat ry logo Veikkauksen logo