Tutustu, tutki ja tartu!

 
Tämän sivun materiaali on vapaasti ladattavissa ja/tai tulostettavissa.
Hyödynnä materiaalia omaishoitopolkusi tueksi tai käytä ohjaustilanteissa, mikäli kohtaat omaishoitoperheitä työssäsi.

Satakunnan Omaishoitajat ry:n videot
Satakunnan Omaishoitajat ry toteutti yhteistyössä Satakunnan Elävän Kuvan Keskuksen kanssa videoprojektin omaishoitotilanteiden tunnistamiseen sekä omaishoitoperheiden erilaisuuteen ja moninaisuuteen liittyen viime vuonna. Videot on nyt julkaistu ja katsottavissa. Videoprojektissa kolme omaishoitoperhettä kertoivat oman tarinansa ja kaikista perheistä löytyy myös oma videonsa yhdistyksen omalta Youtube-kanavalta - Satakunnan Omaishoitajat ry.

Videon nimi - Yksi miljoonasta - johdattelee aiheeseen. Yli miljoona suomalaista auttaa säännöllisesti läheistään ja tällä videolla näette näistä miljoonasta auttajasta kolme. 
Omainen hoitajana -oppaat
Seitsemänosainen Omainen hoitajana -opassarja on tehty kotona hoitamisen ja auttamisen tueksi tilanteisiin, joissa hoidettava läheinen on aikuinen. Oppaat soveltuvat sekä pitkään omaishoitajina toimineille että ensi askeliaan omaishoitajuuden polulla ottaville. Painetun oppaan hinta on 5 euroa. Tilauksiin lisätään posti- ja käsittelykulut.

Tutustu selattaviin näköisversioihin tai osta painettu opas.
https://omaishoitajat.fi/omaishoidon-tietopaketti/kirjoja-ja-oppaita/

 
___________________________________________________________________________________

Tule yhteistyökumppaniksi

 
Kohtaatko omaishoitajia työssäsi? Haluaisitko järjestää heille toimintaa?

Teemme yhteistyötä kuntien, seurakuntien, oppilaitosten ja muiden yhdistysten kanssa. Tavoitteena on laajentaa toimintaa omaisten ja omaishoitajien tarpeiden sekä toiveiden mukaan yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Jos kiinnostuit toiminnastamme, ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä omaishoitajille ja läheisille toimintaa.