EURA JA EURAJOKI

 

TOIMINTA EURASSA

Eurassa toimii myös vapaaehtoisvoimin Rauman seudun Omaishoitajat ry, joka järjestää virkistystoimintaa jäsenilleen. Lisätiedot yhdistyksen puheenjohtajalta, Tuire Leskinen puh. 0400 325 148
 

Ovet-valmennus® omaisille, läheisille ja omaishoitajille


 
Eurassa järjestetään Ovet-valmennus omaishoitajille, jos tilanne sen sallii. Ovet-valmennuksesta saat tietoa, taitoja ja tukea omaishoidon polulla etenemiseen. Ulkopuolisina vierailijoina ovat mm. muistineuvoja, Kela, SPR ja Tena. Valmennuksessa on mahdollisuus vertaistuelliseen keskusteluun. Sopimusomaishoitajat voivat osallistua sen jälkeen, kun ovat käyneet ensin kunnan valmennuksen tai sopinut sen järjestämisestä. Valmennukseen otetaan enintään 10 osallistujaa. Varaa jo paikkasi!

Ajankohta: Siirtyy vuoteen 2021.
Paikka: Invapirtti, Anttilantie 4
Yhteistyössä: Rauman seudun Omaishoitajat ry & Satakunnan Omaishoitajat ry
 
 

Toiveet ja tarpeet Eurassa

Toteutamme toimintaa omaisten, läheisten ja omaishoitajien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Mitä Euraan toivotaan/tarvitaan?
 
 

TOIMINTA EURAJOELLA

 
 

Katse huomiseen -kahvilat

Luvian Vanha kanttorila, Kirkkotie 16
Siirtyvät vuoteen 2021.

Katse huomiseen -kahvilat on suunnattu entisille omaishoitajille, joiden hoidettava on kuollut tai siirtynyt laitokseen. Kahvilat ovat vuorovaikutuksellisia tapaamisia, joissa keskustellaan hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvistä teemoista. Ei tarvitse ilmoittautua, vaan voi osallistua matalalla kynnyksellä silloin kuin itselle sopii.
Yhteistyössä: Eurajoen seurakunta ja Satakunnan Omaishoitajat ry.
 
 
 

Lisätiedot ja yhteydenotot

 
Susanna Ronimus
puh. 044 026 6300
susanna.ronimus@sataomaishoitajat.fi