JäsenyysYhdistyksen jäseneksi hyväksytään omaishoitajat, läheiset sekä omaishoitajien asemasta kiinnostuneet. Yhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Jäsenet saavat neljästi vuodessa ilmestyvän LÄHELLÄ -lehden, loma- ja palveluoppaan sekä kahdesti vuodessa Satakunnan yhdistyksen jäsentiedotteen. Omaishoitajien lomat ovat nähtävissä Omaishoitajaliiton sivustolla. Lisäksi jäsenillä on mahdollisuus liiton jäsenpalveluihin, kuten lakineuvontaan sekä loma- ja kurssitoimintaan.
 

Kannatusjäseneksi voivat liittyä sekä yksityishenkilöt että yritykset ja yhteisöt. Omaishoitajaliitto laskuttaa kannatusjäseniltä jäsenmaksut, mutta tilittää ne lyhentämättöminä paikallisyhdistyksille. Kannatusjäsenmaksu on 50, 70, 100 euroa tai enemmän.

Tutustu Satakunnan Omaishoitajat ry:n rekisteriselosteeseen tästä.
 
Voit liittyä jäseneksi tai kannattajajäseneksi helposti täällä:
 
 

Muissa omaishoidon kysymyksissä voi soittaa liiton neuvontapuhelimeen 020 7806 599 ma– to klo 9–15. Puhelun hinta kiinteästä puhelinverkon liittymästä soitettaessa 8,28 snt/puhelu + 5,52 snt/min ja matkaviestinverkosta soitettaessa 8,28 snt/puhelu + 22,14 snt/min.

Rekisteriseloste Omaishoitajaliitto


____________________________________________________________________________________________________________________________

Haluaisitko tuottaa hyvää mieltä itsellesi sekä muille ja TOIMIA VAPAAEHTOISENA

OMAISOIVASSA?

 


OmaisOiva on Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkauksen tuotoilla rahoittamaa omaishoitajien jaksamista tukevaa lähialuetoimintaa.

Vapaaehtoistoimintaa tehdään tavallisen ihmisen taidoin! Vapaaehtoistoiminnassa et jää yksin, sillä yhdistyksemme tarjoaa koulutusta, tukea ja ohjausta vapaaehtoisena toimimiseen!

Vapaaehtoistoiminnan muodot ovat moninaiset. Meillä voit toimia:
 • omaishoitajan tukihenkilönä 
 • virkistystapahtumien järjestäjänä 
 • ryhmänvetäjänä 
 • Ovet-omaishoitajavalmennuksen ohjaajana tai vaikkapa
 • kahvinkeittäjänä kokoontumisissa
 • hallitustoimijana  

Yhdistyksemme on mukana joka vuosi toukokuussa järjestettävässä Pop up -ravintolapäivässä, jossa vapaaehtoisten mukanaolo on kultaakin arvokkaampaa. Myös Kirkkopyhän järjestämisessä vapaaehtoisten panos on merkittävä. Usein myös erilaisiin tilaisuuksiin kaivataan piristystä ja oheisohjelmaa, unohtamatta myöskään markkinoinnissa tarvittavaa apua. Voit siis antaa arvokasta panostasi myös:

 • leipoen PopUp -kahvilaan levonnaisia
 • tullen myyjäksi PopUp -kahvilaamme
 • jakaen mainoksia esim. ilmoitustauluille
 • kartuttaen kuvapankkiamme
 • osallistuen Kirkkopyhän järjestelyihin
 • piristäen erilaisia tilaisuuksia omilla taidoillasi (esim. musiikki tai lauluesitys)

Ideoita otetaan vastaan!Onko sinulla kentien oma idea tai ajatus, kerho tai keskustelu, jonka haluaisit toteuttaa? VINKKAA ROHKEASTI IDEASI MEILLE! Jos mielenkiinto heräsi, ota yhteyttä puheenjohtajaamme tai 050 566 23 69/ mari.hellsten@sataomaishoitajat.fi 
 


Vapaaehtoisistamme pidetään listaa. Tutustu vapaaehtoisia koskevaan tietosuojaselosteeseen tästä.
 
(EU:n uusi yhtenäinen tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25.5.2018. Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemmenoudattamaan uutta tietosuoja-asetusta.)
 
____________________________________________________________________________________________________________________________
 

Tule yhteistyökumppaniksi

Kunnat, seurakunnat, oppilaitokset ja muut järjestöt voivat tukea alueensa omaishoitajia toteuttamalla Ovet-valmennuksia® yhdessä liiton ja sen paikallisyhdistysten kanssa. Kunnan tai seurakunnan tuki voi olla esimerkiksi valmennuksista tiedottamista, asiakkaitten ohjaamista valmennukseen, toimimista asiantuntijana ja/tai kouluttajana valmennusjaksolla, auttamista sijaishoidon järjestelyissä, jotta omaishoitaja voi osallistua valmennukseen tai vaikka tilojen tarjoamista valmennuksen käyttöön.


Satakunnan Omaishoitajat ry, Eteläkauppatori 4B (5.krs), 28100 PORI, Puh. 0452008150