MERIKARVIA

 

TOIMINTA MERIKARVIALLA

Tarkoituksenamme on täydentää muiden omaishoitajien parissa toimivien tahojen järjestämää toimintaa, joten kannattaa katsoa myös muiden toimijoiden järjestämä toiminta (mm. kunta, seurakunta, muut omaisyhdistykset).
 

Ovet-valmennus® alkaville ja nykyisille omaishoitajille

MERIKARVIA – Ennakkotieto 2020!
Paikka: Merikarvian seurakuntatalo, Kauppatie 50

Aika: Neljänä peräkkäisenä torstaina 23.1.-13.2.2020 klo 12-16
Yhteistyössä Merikarvian seurakunnan kanssa
 
Ovet-valmennus® tukee omaishoitajuutta ja helpottaa etenemistä omaishoidon polulla. Valmennus on tarkoitettu erityisesti sellaisille omaisille, joiden perheissä omaishoitotilanne on uusi. Etusijalle asetetaan henkilöt, joille ei ole myönnetty kunnan omaishoidontukea. Sopimusomaishoitajat ovat tervetulleita valmennukseen, kun he ovat ensin käyneet kunnan järjestämän valmennuksen tai sopineet sen toteutumisesta. Valmennus on osallistujille maksuton sisältäen materiaalit ja välipalan.
 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen viimeistään 2 viikkoa ennen valmennuksen alkamista: Satakunnan Omaishoitajat ry, OmaisOiva, Susanna Ronimus, puh. 044 026 6300 tai susanna.ronimus@sataomaishoitajat.fi. 
 
Ovet-valmennuksiin® osallistuneiden ajatuksia:
”Olen saanut tietoa, tukea ja voimavaroja.”
”Suosittelen mielelläni muillekin.”
”Varmuutta, rohkeutta, en ole yksin, vertaistukea.”


 

Toiveet ja tarpeet Merikarvialla

Toteutamme OmaisOiva-toimintaa omaisten, läheisten ja omaishoitajien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Mitä Merikarvialle toivotaan/tarvitaan? Ota yhteyttä!