NAKKILA

 

TOIMINTA NAKKILASSA


MuistiOvet-valmennus® muistisairaan omaishoitajille

Paikka: Osuuspankin kerhotila
Aika: Neljänä peräkkäisenä keskiviikkona 19.2.-11.3.2020 klo 12-16
Yhteistyössä Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsin kanssa
 
MuistiOvet on Ovet-valmennuksen® sovellus, jonka sisällössä ja toteutuksessa on huomioitu muistisairauteen sairastuneita läheisiään hoitavien omaishoitajien näkökulma ja tarpeet.  
 
Valmennus tukee omaishoitajuutta ja helpottaa etenemistä omaishoidon polulla. Valmennus on tarkoitettu erityisesti sellaisille omaisille, joiden perheissä omaishoitotilanne on uusi. Etusijalle asetetaan henkilöt, joille ei ole myönnetty kunnan omaishoidontukea. Sopimusomaishoitajat ovat tervetulleita valmennukseen, kun he ovat ensin käyneet kunnan järjestämän valmennuksen tai sopineet sen toteutumisesta. Valmennus on osallistujille maksuton sisältäen materiaalit ja välipalan.  
 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen viimeistään 2 viikkoa ennen valmennuksen alkamista: Satakunnan Omaishoitajat ry, OmaisOiva, Susanna Ronimus, puh. 044 026 6300 tai susanna.ronimus@sataomaishoitajat.fi. 
 
Ovet-valmennuksiin® osallistuneiden ajatuksia:
”Olen saanut tietoa, tukea ja voimavaroja.”
”Suosittelen mielelläni muillekin.”
”Varmuutta, rohkeutta, en ole yksin, vertaistukea.”

  
 

Toiveet ja tarpeet Nakkilassa

Toteutamme OmaisOiva-toimintaa omaisten, läheisten ja omaishoitajien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Mitä Nakkilaan toivotaan/tarvitaan? Ota yhteyttä!