TOIMINTA VERKOSSA

 
 

osallistu verkossa tapahtuvaan toimintaan

 
 

Liity suljettuun Facebook-vertaisryhmään:

Satakunnan omaiset, läheiset ja omaishoitajat -ryhmän sivustolle pääset klikkaamalla tästä.

Testamentti ja edunvalvontavaltuutus -luento verkossa

Tiistaina 17.11.2020 klo 17.00-18.30
Luennoitsijana Pankkilakimies Heidi Karanko Aito Säästöpankista. Tiedätkö Sinä jo mitä edunvalvontavaltuutus tarkoittaa? Edunvalvontavaltuutus koskee kaikkia iästä riippumatta. Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan lisää aiheesta. Webinaari järjestetään yhteistyössä FinFami Satakunta ry:n kanssa (mielenterveysomaisten yhdistys). Osallistumiseen tarvitset nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Webinaari toteutetaan Zoom-videopalvelussa. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostilla ennen webinaarin alkamista. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Susannalle. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset webinaariin liittymisessä apua.
 

Videovälitteinen vertaistukiryhmä

Keskiviikkona 2.12.2020 klo 17.00-18.30
Osallistuaksesi ryhmätapaamisiin tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, toimivan nettiliittymän ja sähköpostiosoitteen.Ryhmä toteutetaan Microsoft Teams-sovelluksen avulla. Lähde rohkeasti mukaan!
Mari opastaa Teamsin käytössä ja ottaa ilmoittautumiset vastaan.
 

Hyvinvointi-ilta omaisille, läheisille ja omaishoitajille verkossa

Keskiviikkona 20.1.2021 klo 17.00-18.30 - Runot
Hyvinvointi-illat ovat vuorovaikutuksellisia tapaamisia vertaisten kanssa, joissa keskitytään omaan hyvinvointiin ja arjessa jaksamiseen. Kaikki hyvinvoinnistaan kiinnostuneet omaiset, läheiset ja omaishoitajat ovat tervetulleita mukaan. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai tabletin, sähköpostiosoitteen sekä toimivan nettiyhteyden. Susanna Ronimus ja Salla Ristolainen ovat mukana illoissa. Hyvinvointi-illat järjestetään Zoom -verkkokokoustyökalulla. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset etukäteen Susannalle.
 
 

Lisätiedot ja yhteydenotot

 
Susanna Ronimus
puh. 044 026 6300
susanna.ronimus@sataomaishoitajat.fi
 
Mari Hellsten
puh. 050 566 2369
mari.hellsten@sataomaishoitajat.fi