TULE YHTEISTYÖKUMPPANIKSIKohtaatko omaishoitajia työssäsi? Haluaisitko järjestää heille toimintaa?
 
Teemme yhteistyötä kuntien, seurakuntien, oppilaitosten, yritysten ja muiden yhdistysten kanssa. Tavoitteena on laajentaa toimintaa omaisten ja omaishoitajien tarpeiden sekä toiveiden mukaan yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Jos kiinnostuit toiminnastamme, ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä omaishoitajille ja läheisille toimintaa.
 
Yhdistyksessämme tavoitteena on, että omaishoitajat tunnistetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, omaishoitajat tavoitetaan ja heille annetaan tietoa sekä tukea. Yhdistykseen voi siis ohjata matalalla kynnyksellä jo ennen sopimusomaishoitoa.
 
 

Satakunnan omaishoidon verkosto

 
Satakunnan omaishoidon verkostossa on toimijoita Satakunnan kunnista, seurakunnista sekä yhdistyksistä. Jos olet kiinnostunut verkostosta, voit ottaa yhteyttä verkoston puheenjohtajaan, Tanja Tukkikoskeen. Lue lisää Satakunnan omaishoidon verkostosta klikkaamalla tästä.
 
 

KANNAttajaJÄSENYYS

Kannattajajäseneksi voivat liittyä sekä yksityishenkilöt että yritykset ja yhteisöt. Omaishoitajaliitto laskuttaa kannattajajäseniltä jäsenmaksut, mutta tilittää ne lyhentämättöminä paikallisyhdistyksille. Kannatusjäsenmaksu on 50, 70, 100 euroa tai enemmän.

 
 

Lisätiedot ja yhteydenotot

 
Tanja Tukkikoski
puh. 045 200 8150
tanja.tukkikoski@sataomaishoitajat.fi