OMAISHOITAJIEN VIRKISTYS- JA HYVINVOINTIPÄIVÄT


Yhdistyksen virkistyspäivät ovat nyt tauolla. Virkistyspäiviä järjestettään jälleen, kun voimme turvallisesti kokoontua isommalla porukalla yhteen. Voit matalalla kynnyksellä olla yhteydessä ja kertoa toiveistasi tulevien virkistyspäivien suhteen. 


Hae omaishoitajalomalle!

Omaishoitajien tuetut lomat on tarkoitettu Sinulle, joka autat läheistäsi selviytymään arjessa. Lomille hakeakseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen tai saada omaishoidon tukea.

Omaishoitajalomalla saa pienen tauon arkeen, vertaistukea sekä asiantuntijoiden ajatuksia arjen tueksi. Lomalla on aikaa paneutua omaishoitajan elämässä tärkeisiin asioihin. Osa lomista on tarkoitettu omaishoitajalle ja apua tarvitsevalle läheiselle yhdessä.

Omaishoitajaliiton omaishoitajalomat toteutetaan yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa. Loman kesto on 5 vuorokautta ja omavastuuhinta vuonna 2021 on 100e/hlö. (alle 17v lapsilta ei peritä omavastuuta). Matkakustannuksista vastaa jokainen lomalainen itse. Tästä klikkaamalla pääset lomakalenteriin. Jos haluat tulostusversion, klikkaa tästä. 


Hakuohjeet ja lomakkeet: Kaisu Häggqvist, puh. 020 7806 533 tai kaisu.haggqvist@omaishoitajat.fi.

Omaishoitajaliiton logo

Virkistyspäiviin ilmoittautuneista pidetään listaa. Voit tutustua virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa koskevaan tietosuojaselosteeseen tästä.